E-Mærket
Dansk webshop

Gratis fragt
ved køb over 499,-

Krystal træ Ametyst

Krystalstenstræ med ametystblade. Ametyst er en lillafarvet kvartskrystal. Dens lilla toner spænder fra lys lavendel til dyb violet.

kr. 99,00

På lager

Beskrivelse

Krystalstenstræ med ametystblade til at dekorere ethvert rum med krystallens helbredende kraft.

Træfoden er lavet af Neem-træ – fra et træ i mahognifamilien hjemmehørende på det indiske subkontinent. Det er kendt for både sin behagelige aroma og dets medicinske og metafysiske egenskaber, hvilket gør det til et symbol på helbredelse, beskyttelse og åndelig vækst.

Ametyst er en lillafarvet kvartskrystal. Dens lilla toner spænder fra lys lavendel til dyb violet. Ametystkrystaller har en åndelig kvalitet og kan bruges til at hjælpe med at få adgang til højere niveauer af bevidsthed. De kan tjene som en bro mellem fysiske og æteriske frekvenser og skabe en åbning for åndelig udvikling.
Ametyst er en powerful krystalsten og smuk krystal i mange mønstre, som giver dig klarhed og tro. Den styrker det endokrine nervesystem. Den beskytter kroppen mod hovedpine, hudsygdomme, samtidig med at den er god til bekæmpe stress og nakkespændinger. Ofte benyttes Ametyst ved søvnproblemer og kan med fordel opbevares i soveværelset.

Størrelse: 18 cm

Stjernetegn:
Fisk, Jomfruen, Skorpion, Tvilling, Vandmand, Vædder, Vægt

Chakra:
Pandechakra, Kronechakra

Krystaller er skabt i naturen og er helt unikke. Der kan godt forekomme ujævnheder i overfladen og din personlige krystal vil ikke være 100% identisk med den på billedet.

Yderligere information

Vægt 0,160 kg
HDsign

Størrelse: 18 cm.